Капитанът на „сините“ е оптимист за бъдещето им

0
Николай Михайлов
Снимка: lap.bg

Левски взе втора поредна победа под ръководството на Станимир Стоилов и продължава да се изкачва нагоре в класирането. Начинът на игра на „сините“ и модерните виждания на треньора за развитието им правят оптимист техния капитан и най-опитен футболист в тима.

„Важното е, че Наско Сираков и Станимир Стоилов са тук. Има много сини сърца в съблекалнята. Феновете са сплотени. Сигурен съм, че през пролетта Левски ще изглежда по коренно различен начин, след като заедно направим зимна подготовка. Всеки прави компромиси в името на Левски. Преходен е периодът“, заяви Николай Михайлов.

„Израснал съм на „Герена“ благодарение на Сираков и Стоилов. Аз съм им благодарен. Аз съм най-скъпият изходящ трансфер на Левски все още и това може да се провери. Когато има факти, трябва да се казват. Много преди моето идване започна линията надолу за Левски. Тръгва от моето напускане преди години“, каза още Николай Михайлов.

Видяно 9 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.