BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Капитанът на Челси налетя на фен

0
Сесар Аспиликуета
Снимка: Twitter

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета се скара с фен след загубата загубата от Арсенал с 2:4. Минути след последния съдийски сигнал испанският защитник тръгна към западната трибуна на „Стамфорд Бридж“, когато забелязва, че един ултрас му крещи нещо.

Сесар веднага отиде да при него- нещо, което фенът явно не очакваше и веднага се успокои, но след това трябваше да отговаря за жестовете си. Аспиликуета, с протегнати ръце, се приближи до фена и му обясни нещо емоционално за няколко секунди.

Видимо притеснен, фенът се опита да оправи ситуацията – и направи жест от рода на „Добре, добре, успокой се“.

Той дори размаха юмрук, сякаш се опитваше да развесели Сесар. И накрая вдигна два палеца нагоре.

Малко по-късно се появиха кадри от инцидента, заснети от трибуната, и с много ядосания Аспиликуета. Той се взираше във фена, дори когато се отдръпна.

Иначе преди това на терена Аспиликуета успя да изравни резултата през второто полувреме за 2:2, но гостите вкараха още два пъти и взеха трите точки.


Видяно 24 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.