Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Капитанът Евтимов: Иска ми се феновете да се завърнат

0
ЦСКА Димитър Евтимов Йоан Бауренски Юрген Матей
cska.bg

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов сложи капитанската лента през второто полувреме при победата на „червените“ над Септември (1:0). Той се надява да има по-сериозна подкрепа не само при европейските мачове.

Както е известно, организираните фенове са в бойкот и не се очаква скоро да се завърнат на стадиона.

„В никакъв случай не сме подценявали съперника, който заслужава само адмирации за играта си. Септември започна доста ентусиазирано с висока преса и ни затрудниха в някои моменти. Още преди почивката създадохме доста положения за гол, но не успяхме за уцелим вратата. Като цяло бяхме по-добрият отбор“, започна Евтимов.

„Нямам проблем с комуникацията със съотборниците ми, без значение кой играе пред мен. Има настроение в отбора след отстраняването на Сейнт Патрикс, както и от победите във вътрешното първенство.“

„Има страхотен колектив в отбора и това ни помага да преодоляваме трудностите. Мачът в Ирландия беше много тежък, такъв ще бъде и с Базел. Ще дадем всичко от себе си в четвъртък. Феновете са нашият 12-ти играч, иска ми се да ни подкрепят не само в Европа, а и на шампионатните мачове“, призна вратарят.

Видяно 22 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.