Канзас се съвзе и победи Ню Йорк у дома

0
канзас сити нфл
facebook.com/KansasCityChiefs

Отборът на Канзас Сити Чийфс трябваше да се мъчи до самия край, но все пак взе домакинството си на непретенциозния Ню Йорк Джайънтс. Срещата от 8-ия кръг в Националната футболна лига на САЩ по американски футбол завърши при резултат 20:17 в полза на „вождовете“, които реализираха два късни „фийлд гола“, за да се поздравят с победата.

Куотърбекът на домакините Патрик Махоумс подаде за 275 ярда (29/48) и за един тъчдаун, но също така негово подаване бе прекъснато от противников защитник. Звездата на лигата добави и 10 ярда по земя. Уайд-рисийвърът Тайрък Хил овладя пасове за 94 ярда, като един от тях го отведе и в енд зоната. Тайт ендът Травис Келси имаше слаб мач – той пробяга едва 27 ярда и веднъж загуби притежанието на топката.

За гостите силен мач направи куотърбекът Даниел Джоунс, който подаде за 222 ярда (22/32), като два от пасовете му бяха за тъчдаун, но и той като Махоумс направи грешен пас, който бе овладян от противников защитник. Джоунс добави и 12 ярда по земя, а рънингбекът Деванте Букър добави 60 ярда с топката в ръце.

Така Канзас вече е с актив от 4 победи и 4 загуби, докато Ню Йорк допусна шесто поражение в първите си 8 срещи.

Видяно 7 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.