Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Какво трябва да значи бистришкото „единение“?

0
ЦСКА фенове Българска армия
Lap.bg

ЦСКА 1948 продължава да пропагандира една и съща фраза през последните няколко седмици. Всички в клуба постоянно говорят за „единение“, за „единен ЦСКА“. Новият директор в клуба Стойчо Младенов беше попитан многократно дали иска обединение с ЦСКА, но той отговаряше „не, искаме единение“.

Бившият тартор на агитката Димитър Ангелов-Дучето също употреби в едно интервю двуцифрен брой пъти тази фраза и вече започва да става досадно. В какво се характеризира това единение, какво иска да единява отборът с домакински мачове в Бистрица? Нима в момента „червените“ не са единни и не видяхме огромната любов на фенове, футболисти и служители в клуба през последните мачове? Стига.

И как така може да искаш да „единиш“ 31-кратен шампион на България с огромна фенска маса с проект, който я има 50 фена (включвайки директорите), я не. Стойчо Младенов и Любослав Пенев спокойно могат да работят в друг отбор като Берое, Литекс, Хебър, но това значи ли, че този тим трябва да се „единява“ с ЦСКА?

Народът е казал, че гузен негонен бяга. Всички в Бистрица се въртят доста около остта си последно време без да са били предизвикани по никакъв начин от „Българска армия“. Дори на феновете на ЦСКА бяха започнали да стават безразлични. Сега обаче отново се разпали напрежение, най-вече чрез изливането на крупини суми от един бизнесмен, за да може да привлече две легенди на „армейците“ в своя проект.

Дали това обаче влия по някакъв начин на огромната фенска маса на ЦСКА – не.

Видяно 50 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.