Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Какво направи Стойчо Младенов в петия си престой на „Армията“

0
Стойчо Младенов
снимка: Lap.bg

Стойчо Младенов оцеля малко повече от осем месеца при петия си престой като старши треньор на ЦСКА. 

В началото той зави, че ще има пълната спортнотехическа власт и това успокои феновете. Стигна се до трансферите на Карол Метс и Карло Мухат, които бяха доведени лично от него.

През есента Екзекутора на Ливърпул вкара отбора в груповата фаза на турнира Лига на конференциите, където „червените“ не успяха да се преборят с тежката група. Преди това обаче бяха отстранени по-богатите отбори на Осиек и Виктория (Пилзен), което се отчита като голям успех.

Освен това се постигнаха победи над Левски (2:1) и Лудогорец (1:0) във вътрешното първенство. Стойчо Младенов остави и отбора с едната крачка на финала за Купата на България, след като „армейците“ победиха Славия с 2:0 като гости.

Всичко щеше да е перфектно, ако ЦСКА играше приятен за окото футбол. Това обаче така и не се получи. С изключение на 2-3 силни мача, останалите бяха голяма мъка за феновете и единствено някоя епизодична проява спомагаше „червените“ да победят.

През пролетта обаче късметът спря да им се усмихва и логично четата на Стойчо започна да реди неприятни резултати.

Отборът загуби всякакви шансове за титлата на България, макар да беше само на две точки от Лудогорец в началото на зимата.

Сега предстои Вечно дерби с Левски и изненадващото отпътуване на Младенов от Борисовата градина може да доведе до допълнителни катаклизми.

В отсрещния лагер Станимир Стоилов се радва на огромна фенска популярност и това би дало предимство на „сините“ в Мач №1 на България.

Видяно 27 пъти

Автор

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.