BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Какво каза между редовете Гриша Ганчев на феновете

0
Гриша-Ганчев
снимка: Lap.bg

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев даде дългоочакваното интервю, в което отговаря на въпроси на феновете. Най-любопитната информация обаче може да се извлече между редовете – казана завоалирано и полугласно. 

Една от най-болните теми на всички цесекари е свързана със селекционната политика. С изказването си Ганчев даде да се разбере, че част от доведените от него футболисти са били саботирани. Даде и конкретен пример – Юнус Санкаре, който при пристигането си у нас беше оценяван на 4 милиона евро. Не стана ясно дали мениджърски интереси от приближени на съперниците кръгове или отношението на феновете към халфа е довело до разрива в отношенията. Все пак е по-вероятно да е станало първото. Интересно е с колко още футболисти на „червените“ се е случили нещо подобно. Преди време се появиха слухове за скандална случка с Фернандо Каранга, който е бил заплашван от бабаити пред жилището си.

Бизнесменът даде да стане ясно, че ще държи изкъсо юношите на отбора, организирайки ги в Панчарево. От изказването на Гриша можем да си направим изводи, че е имало своеволия от младите „армейци“ и собственикът иска да ги отдели от канцерогенната среда в столицата, където нощният живот пропиля не един и два таланти. Несъмнено при работата си над Академия Литекс футболният общественик успя да изгради редица доказани имена, които бяха и гръбнакът на националния отбор през годините.

Ганчев ясно заяви, че вече възнамерява да води политика, която е свързвана с трайното налагане на повече българи в отбора. Тук отново между редовете се усети, че продукти на другите школи идват в ЦСКА и не дават всичко от себе си. Вероятно визира няколко души, които не направиха нищо с „червената“ фланелка, а дойдоха на „Армията“ с големи надежди и беше платена сума за тях. Затова босът обяви, че не може да се разчита на такива играчи, а трябва собствената школа да развива свои кадри. 

Относно темата за стадиона за пореден път беше споменато как предишното правителство с всякакви методи е пречело, а сегашните ръкводители искат да работят. Предстои да разберем дали това ще се случи и кое от обещанията на Гриша Ганчев ще бъде изпълнено.

Видяно 20 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.