Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Какво да очакваме от „новия“ национален отбор на Кръстаич

0
Младен Кръстаич
Снимка: lap.bg

Националният отбор на България по футбол привлича повече негативи от позитиви към себе си през последните години. Новият селекционер Младен Кръстаич има много тежка задача и сърбинът е наясно с това. Вчера станаха ясни първите му избраници.

Специалистът вика много дебютанти и млади момчета, но прави впечатление липсата на доказани имена като Ивайло Чочев и Георги Миланов. Първият дори е голмайстор на efbet Лига в момента и може да се каже, че се намира във формата на живота си.

Отново се лансираха тези как списъкът е спуснат на Кръстаич „отгоре“. БФС е една от най-недолюбваните федерации у нас и винаги ще има подобни мнения. Поне, докато начело е настоящото ръководството с Борислав Михайлов. То е критикувано от феновете на почти всички футболни отбори у нас, като дори Левски, който до скоро го подкрещяше, се изказа против него.

Няма как при подобна вълна на недоволство от дългогодишното управление на Боби и кликата му да има ясно изразена подкрепа към националите. Те от край време са взети за подбив и са сравнявани с „дървета“ и че винаги гледат големите първенства по телевизията. Кръстаич действително има много трудна задача.

Именно затова и ходът му да вика младоците за сметка на „старите кучета“ е много рисков. Евентуална тежка загуба при гостуването на Северна Македония би предизвикала вълна от недоволство срещу него. Старши треньорът често го отнася дори и когато не е виновен. Сега той сам постла предпоставки за недоволството и дано това не му изиграе лоша шега. 

Видяно 24 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.