Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Как ЦСКА може да разгадае пъзела Сейнт Патрикс

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА има трудна задача на реванша с ирландския Сейнт Патрикс в Дъблин. Първата среща от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите беше загубена незаслужено с 0:1 и сега ще се гони дивото.

„Армейците“ обаче няма как да се предадат. Те са по-класният отбор и трябва да го докажат този четвъртък. В първия мач играта им просто не вървеше. Нямаше го онзи плам, който показаха при разгромните победи над Македония Гьорче Петров с 4:0 и Берое с 5:1.

Сега ще е много трудно, защото целият стадион е разпродаден и еуфорията за домакините ще е голяма. Именно заради това ЦСКА трябва да търси ранен гол. С всяка следваща минута при положителна за Сейнт Патрикс развръзка футболистите им ще бъдат окрилявани. Само бързо попадение за българския състав може да попари противниковия устрем и набързо да наклони везната обратно в полза на „червените“. 

Ще е добре, ако този път не се разчита толкова много на центрирания срещу снажната ирландска защита. Играчите на ЦСКА са достатъчно технични, за да свалят топката на земята и така да отключат добре подредената им отбрана. 

31-кратният шампион на България неведнъж е излизал от трудна ситуация в Европа. Този път отново трябва да покажече, че няма да се предаде до последно и ще брани славната си история в чужбина. 

Видяно 13 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.