Кабаков: Съдиите сме поставени под сериозен психо-физически стрес

0
георги кабаков
Снимка: lap.bg

Топ съдията на България Георги Кабаков говори пред медиите в навечерието новия футболен сезон. Реферът сподели, че не чувства страх, независимо за мач между кои два отбора от родното първенство получи наряд.

„Няма футболен съдия, който иска да допусне грешка и да създаде скандал. Много сложен процес е. Поставен си под сериозен стрес психо-физически. Мисля, че аз и колегите сме готови физически и психически и искаме да го покажем на терена“, започна Георги Кабаков. 

„Няма да си позволя да давам оценка на моите колеги. Нямам никакво притеснение на кой отбор свирим, каква е срещата. Излизаме на терена максимално концентрирани. Няма съдия, който иска да сгреши на терена. Въпросът е грешките да не са скандални. Една секунда липса на концентрация и лош ъгъл на видимост, може да доведе до грешна преценка, но аз лично не чувствам страх“, добави медународният арбитър. 

Видяно 13 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.