Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Юрген Матей: Загубата ще ни направи по-силни

0
Юрген Матей
Снимка: Сайт на ЦСКА

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей коментира загубата и отпадането от Базел в реванша от плейфната фаза на Лигата на конференциите.

„Всички могат да видят, че беше труден сблъсък. Все пак днес играхме добре, опитахме се да оцелеем. През първото полувреме беше трудно. Бусато няколко пъти ни спаси. Трябва и късмет. Имахме го. Втората част стояхме по-добре като отбор. Контролирахме мача по-добре, но вкараха два пъти“, започна Матей. 

„Не мисля, че ни изненадаха. Стартираха силно, ние просто оцелявахме на моменти. След всяко спасяване на Бусато ставахме по-уверени, но не удържахме дълго и вкараха накрая. Трябва да си ефективен в такива мачове. Знаеш, че няма да получиш толкова много положения. Виждаш колко упорито се трудиха всички.“

„Имаше възходи и падения в тази квалификационна кампания. Показахме много добър двубой и един не чак толкова добър. Трябва да сме честни. Те създадоха повече положения. Да, имахме борбен дух. Можем да продължим да се борим. Във футбола успехът идва рано или късно. Трябва да забравим тази кампания, защото следващият мач е съвсем близо. Нормално е да ни повлияе този мач. Ще ни направи по-силни като отбор“, заяви Юрген Матей.

Видяно 10 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.