Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Юрген Матей: Всички се провалихме днес

0
юрген матей цска
Снимка: Lap.bg

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей хвърли вината за слабото представяне на „червените“ във загубеното Вечно дерби от Левски  (2:0) върху целия отбор. Нидерландецът, който днес също не бе на висота сподели, че това е най-слабия мач на „армйеците“ откакто той е пристигнал в клуба.

„„Доста неща се объркаха, но останахме в мача дълго време. В началото те бяха много опасни и Бусато трябваше да се намесва. Отмениха гола заради засада, а Линдсет удари греда. Въпреки че играхме много слабо, беше 0:0 дълго време. Предполагам, че е било болезнено за хората да го наблюдават.

„След 75-ата минута не прочетохме добре една ситуация, не взехме правилните решения и при 2:0 всичко свърши. Наистина тежък мач. Дълго време държахме нулевото равенство, но те се възползваха от нашите грешки и ни вкараха. Не мисля, че феновете са очаквали подобни грешки от нас. Вярвам, че ние като отбор имаме една от най-добрите защити в първенството. Смятам, че не само защитата, а целият отбор се провали днес. Сега трябва да се подготвим за следващия мач мач“, сподели бранителят след двубоя.

„Днес гледахме лошата версия на нашия отбор. Това със сигурност бе един от най-слабите мачове, които изиграхме, откакто аз съм тук. Лошото е, че се случва срещу големия съперник. Днес сбъркахме много пъти и закономерно загубихме“, каза още той.

Видяно 7 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.