Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Джошуа се извини за поведението си след загубата от Усик

0
антъни джошуа олександър усик

Бившият световен шапион в тежка категория Антъни Джошуа поднесе извиненията си за скандалното си поведение след втората му загуба от Олександър Усик в събота вечер. Украинецът победи британския си противник по точки и запази трите си световни титли, но красивата битка между двамата бе помрачена от странното поведение на видимо ядосания Джошуа.

След края на срещата Ей Джей изхвърли два от коланите на Усик извън ринга, а след това понеич да си ходи, само за да се завърне на ринга и да държи една от най-странните речи в историята на спорта. Емоционалният срив на Антъни продължи и на път за съблекалните, когато той влезе в пререкания с хора от шоуто и други боксьори.

„Искам да пожелая на Олександър Усик още много успехи“, написа британецът в социалните мрежи.

„Ти си изключителен боксьор и човек. Вчера трябваше да отида психически на едно тъмно място, за да се бия за поясите. Имах две битки – една с Усик и една с емоциите си. За съжаление, изгубих и двете.

„Аз съм първият, който ще си признае, че разочаровах себе си. Действията ми бяха породени от страстта и емоциите, но не успях да ги контролирам и послдвалото не бе красиво.

„Обичам този спорт прекалено много и отсега нататък ще бъда по-добър.“


Видяно 14 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.