Жорди Кайседо подмина журналистите на прибиране от Австрия

0
Жорди Кайседо ЦСКА

Звездата на ЦСКА отказа да говори след кацането на отбора на летище София. Овена подмина насъбралите се репортери и не пожела да коментира бъдещето си. 

Напълно възможно е това да са инструкции на ръководството. Припомняме, че след скандалния мач с Ботев (Пловдив) от ЦСКА забраниха на футболистите да говорят пред медиите. 

Пред камерите застана националният защитник Иван Турицов, който обеща друго лице на отбора в официалните мачове. В момента настроенията сред фебовте са полюс и предвид неприятните загуби в контролите. 

Други са на мнение, че те са без значение. Самият Кайседо влезе само за няколко минути в последната проверка, защото преди това закъснея да се присъедини към лагера на „червените“. Спекулира се негов трансфер в Бешикташ, Фенербахче или мексиканския Тигрес. 

Видяно 11 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.