Йордан Лечков е убеден, че можем да вземем точка

0
Йордан Лечков
Снимка: lap.bg

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков разкри своите очаквания за утрешната световна квалификация с Швейцария в Люцерн. Той обяви, че след мача ще се говори по детайлно за нов договор на селекционера Ясен Петров. 

„Играхме срещу един доста добър, какъвто е Украйна. Но нека се концентрираме върху следващия мач, който е важен за самочувствието на футболистите. Всеки мач е за себе си. Когато са квалификации, трябва да се играе мач за мач. След мача ще си говорим по-задълбочено по темата за Конгреса и екипа на Бербатов“, каза Лечков.

„Ако се гледа обективно, трябва да се говори по-детайлно за договора на Ясен Петров, когато се затвори този цикъл. Трябва да се сбиеш по-яко, за да победиш. Това зависи само от момчетата. Напълно възможно е да вземем точка в Люцерн. Всичко е възможно. Украйна видяхте какви положения имаха. Отборът им е класа. Знаете къде играят футболистите им. И това беше разликата – двама-трима души. Мисля, че някои от тях са резерви отборите си в Англия. Това е разликата в момента“, каза още Йордан Лечков. 

Разбра се още, че Кирил Десподов ще излезе титуляр срещу Швейцария, въпреки че през последните дни тренираше на облекчен режим заради болки. Негов партньор в атака ще е Атанас Илиев, а в средата на терена се завръща възстановеният капитан Георги Костадинов.

Видяно 9 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.