Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Джони Велинов засипа с похвали голям талант на ЦСКА

0
Георги Велинов
Снимка: lap.bg

Легендарният на ЦСКА и българския футбол – Георги Велинов, коментира новите попълнения на 31-кратния шампион. „Червените“ форсираха три сделки в заключителните часове преди затварянето на летния трансферен прозорец.

„ЦСКА трябва да разполага с широчина в състава си. Треньорът Саша Илич да може да разчита както на достатъчно качество, така и на достатъчно количество. Имахме липси по фланговете и съм много доволен, че те бяха запълнени. Дано новите момчета бързо се адаптират и да покажат защо са привлечени на „Армията“, сподели Джони.

Легендата обърна специално внимание на 18-годишния Симеон Александров.

„Аз имам наблюдения върху Симеон Александров много отдавна. Моят син (б.р. – Венцислав Велинов) работи в школата на Септември и това момче от доста време ми е грабнало вниманието. Останах изключително доволен, че го привлякохме в ЦСКА. Виждате, че тръгна силно и в елита, направи супермач на „Армията“, вкара ни и красив гол, добре че го отмениха (смее се). Има голямо бъдеще пред себе си, получава златен шанс и вече от самия него зависи да се труди усърдно и да се докаже в ЦСКА“, предрече Велинов.

Видяно 13 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.