Живко Миланов: Левски може без всеки и ще го бъде

0
Живко Миланов
Снимка lap.bg

Треньорът на Левски призна след победата с 1:0 над Локомотив Плодив, че ситуацията в съблекалнята не е добра, тъй предвид неяснотата за бъдещето на клуба всички играчи са притеснени.

Живко Миланов каза, че е дал списък на ръководството с тези, които иска да останат, но към момента няма подписан договор с нито един футболист.

„Оптимист съм, че нещата в Левски ще се оправят. Дали с нас или без нас, няма значение, защото Левски може без всеки. Отбор с такова име и такава фенска маса няма да бъде оставен на произвола. Ръководството вече дава положителни индикации, че положението ще се подобри“, каза Живко Миланов пред колегите от Sportal.bg.

Миланов похвали играчите, тъй като въпреки тежката обстановка никой от тях не е бойкотирал тренировките и поведението им е професионално. Желанието на наставника е Левски да играе бърз и комбинативен футбол.


Видяно 54 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.