Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Жалко! Едмонд Назарян загуби финала на световното

0
Едмонд Назарян
Източник: БФБ

Едмонд Назарян не успя да спечели световната титла по борба в категория до 60 кг в класическия стил. Българинът загуби финала срещу Джоламан Шаршенбеков от Киргистан с 2:11. Така европейският шампион остана със сребърен медал от надпреварата в Белград.

Срещата започна със странно наказание за българския борец, заради което съперникът му получи 2 точки. Последва обжалване, което бе неуспешно и резултатът стана 3:0 за киргистанецът.

Шаршенбеков успя да вдигне българина и да го изнесе от тепиха, за което получи още 4 точки. Последваха две точки за нашия борец, който се втурна в атака, за да намали голямото си изоставане. Шаршенбеков записа още две точки, а веднага след това успя за втори път да извади Назарян от тепиха и спечели с техниески туш.


Видяно 14 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.