Изгониха Леброн Джеймс за втори път в кариерата му

0
леброн джеймс нба

Супер звездата на НБА и Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс със сигурност ще запомни вчерашното гостуване на „езерняците“ в Детройт. „Златно-лилавите“ надделяха над Пистънс с 116:121, записвайки своята 9-та победа от началото на сезона.

Мачът ще се запомни с друго. Номер 6 от гсотите бе изгонен за едва втори път в 19-годишната си професионална карера. Джеймс бе изгонен от съдиите в начлото на третата четвъртина от срещата в „Литъл Сизър Арена“. Пистънс изпълняваха наказателен изстрел, а Джеймс и Айзея Стюарт от Детройт бяха в подкошието. Неволно или не, Леброн удари с лакът съперника си, а от дясното око на Стюарт се отвори аркада.

Това изобщо не се хареса на младока, който моментлано потърси обяснение от именития си опонент, а само след няколко секунди бутаници и караници двата отбора се сдърпаха и настана хаос. В крайна сметка реферите взеха Соломоново решение и изгониха и Айзея Стюарт, и Леброн Джеймс.

За пръв път Леброн бе изгонен през 2017-та, когато защитаваше цветовете на Кливланд Кавалиърс.


Видяно 4 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.