Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Избраха Ивайло Чочев за най-добър играч у нас

0
Ивайло Чочев
Снимка lap.bg

Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев бе определен за най-добър футболист у нас за месец юли. 29-годишният играч спечели минимално само с една точка авторитетната класация, която се организира за пети пореден път от Асоциацията на българските футболисти в сътрудничество с ИнСтат, една от големите компании за футболни анализи и статистика.

Ивайло Чочев натрупа InStat index 260 и изпревари нападателя на Левски Уелтън, който остана на второ място с ИнСтат 259. Третото място зае Каули Оливейра от Лудогорец с индекс 259.

Припомняме, че за победител се обявява футболистът с най-висок InStat index, който се определя чрез формула на основа действията на играча – голове, асистенции, точност на подавания, успешни единоборства и други показатели. Процентът на успешни действия увеличава индекса, като върху него оказва влияние и нивото на опонента в мача.

Ивайло Чочев за първи път печели класацията, за разлика от Каули, който многократно е попадал в топ 3. За първи път сред призьорите пък е Уелтън.


Видяно 18 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.