Избраха дата за отложените мачове на ЦСКА и Лудогорец

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Отложените мачове от четвъртия кръг на елитното ни футболно първенство Локомотив (София) – ЦСКА и Арда – Лудогорец ще се изиграят на 13 февруари. Предстои датата и часовете да бъдат утвърдени тази седмица, след което от БФС ще обявят и програмата за първенството. Както двете срещи не се играха през август, тъй като „червените“ и разградчани подадоха молби за отлагането им заради ангажиментите си в Европа. Часовете на двубоите ще бъдат уточнени днес, след като телевизията, който притежава правата, посочи най-удобните за нея време диапазони.

Имало е идея Локо и ЦСКА да се срещнат на 16-и февруари, но в крайна сметка не се е стигнало до този вариант. Най-вероятно Арда, който има нов треньор в лицето на Стамен Белчев, и Лудогорец ще играят по-рано на 13-и февруари, а след това ще се проведе двубоя между „железничарите“ и „червените“, който ще попадне в по-рейтинговия часови диапазон. Локо, с треньор Иван Колев, ще приеме ЦСКА на „Васил Левски“, тъй като няма лиценз за своя стадион.

Иначе срещите от първия пролетен кръг ще се проведат в периода 18-и и 21-ви февруари (петък-понеделник). Тогава ЦСКА гостува на Славия, като мачът ще е на 19-и или 20-и февруари. Воденият от Стойчо Младенов ЦСКА ще има само две излизания от столицата до края на редовния сезон – гостуванията на Ботев и Локомотив в Пловдив.


Видяно 24 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.