Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Иво Ивков: Жалбата ни бе основателна

0
Иво Ивков
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде интервю пред БНТ, в което говори за отказа на УЕФА да уважи жалбата на „Сините“ за преиграване на реванша с Хамрун Спартанс. Българският тим отпадна от малтийския отбор в третия предарителен кръг на турнира Лига на конференциите. Първият мач в Малта завърши 0:1, но срещата на „Георги Аспраухов“ в София приключи при резултат 1:2 за гостите, които в последствие продължиха напред след изпълнение на дузпи. Претенциите на „сините“ бяха за втория гол на Хамрун, тъй като футболист на гостите се намираше на няколко метра в полето на Левски при изпълнение на център.

Въпреки това, европейската футболна централа не уважи протестът на Левски.

„На основния въпрос няма мотиви в цялото 8-странично решение на УЕФА. Мотивите са, че това не е техническо, а фактическо решение на рефера. Според мен това изобщо не е така. Имаме грубо нарушение на правилата на играта, което безспорно е повлияло на резултата на мача. Считам, че позицията на другата страна е несъстоятелна, а решението на УЕФА неправилно. Въпреки това ние ще се съобразим с него. Оттук нататък само и единствено респект и уважение към УЕФА“, сподели Ивков.

Видяно 17 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.