Иво Ивков: Филип Кръстев остава в Левски още година

0
филип кръстев
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обяви, че офанзивният халф на Левски Филип Кръстев ще остане при „сините“ за още един сезон. Двете страни са постигнали договорка в късните часове на понеделник, като ключовото в преговорите е било това, че играчът е приел възнаграждение, което от клуба могат да си позволят.

„Късно снощи стана факт трансфера с Ломел за Филип Кръстев за още една година. Водих преговори със Сити Груп, в крайна сметка сключихме сделка, която е добра за всички. Благодаря за професионализма не само на състезателя, който вече е левскар, но и на неговия агент Жейнов за професионалната работа. Имаше по-добри предложения за него, но той реши да остане в Левски за сума, която клуба може да се позволи. Станимир Стоилов едва ме гледаше по този въпрос, защото се бавихме с подписването“, каза Ивков на специална пресконференция по-рано днес.

Видяно 11 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.