Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ивайло Чочев бе избран за футболист номер 1 на месец август

0
ивайло чочев
Снимка: lap.bg

Атакуващият халф на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев бе избран за футболист номер 1 в България за месец август. Полузащитникът получи наградата си на специална пресконференция в пресклуб „България“.

„Това е награда е за моя труд, както и този на целия отбор. Стараем се да показваме добра игра и успяхме да запишем доста победи.

Това, че не съм извикан в националния отбор е преценка на националния селекционер. Уважавам неговото решение, защото той ходи на всички мачове и гледа. Така е преценил. Хубаво е, че в нашия отбор има трима национали. Аз ще продължа да давам всичко от себе си и дано получа повиквателна следващия път.

Всеки футболист се надява да бъде извикан в националния отбор. Не съм разочарован, това ще ме мотивира да играя още по-добре и следващия път да съм там.

Идването на Любослав Пенев ни носи само позитиви. Практикуваме красив и атакуващ футбол. Негово идване е положително за нашия отбор. Само присъствието му в съблекалнята мотивира играчите и ни кара да даваме 100%, защото знаем какъв футболист е бил и какъв треньор.

Не се чувствам като най-добрия. Аз се стремя във всяка тренировка и мач да давам най-доброто от себе си, за да оправдая доверието, което треньора ми гласува“, сподели Чочев пред журналистите.

Видяно 6 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.