Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Иван Турицов: В Базел имахме лош ден

0
ЦСКА Иван Турицов
Lap.bg

Националът на България Иван Турицов коментира актуалните теми ЦСКА. Плевенчанинът сподели каква е обстановката в съблекалнята след загубата от Базел.

Изпълнителят на дузпи при „червените“ говори и за ролята на старши треньора Саша Илич до момента.

„Доста труден мач беше срещу Базел, особено втория двубой. Не се представихме по най-добрия начин в Швейцария, може да се каже, че беше и лош ден за нас. Просто отборът на Базел игра по-добре. Имахме голямо желание да влезем за трети път в групите, но може би не ни достигна доза късмет. Но мисля, че дадохме всичко от себе си“, обяви Турицов. 

„Конкуренцията в първенството става все по-голяма, все повече отбори се борят за топ класиране, за спечелване на титлата. Но това което зависи от нас, категорично заявявам, че ние ще се постараем да го изпълним“, добави защитникът.

„Саша Илич е доста голям професионалист. Откакто дойде в отбора, мисля че сме много по-сплотени. Държанието му към всеки един е невроятно. Опитва се да предаде нещо, което преди нямахме толкова много – манталитетът на един шампион“, каза Турицов. Вижте и пълното интервю. 


Видяно 9 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.