Иван Турицов: ЦСКА ще изглежда по различен начин в първенството

0
иван турицов цска
Снимка: lap.bg

Отборът на ЦСКА се прибра по-рано днес от Австрия, където проведе част от лятната си подготовка за новия сезон в efbet лига. Националът на България и титулярен десен бек на „армейците“ Иван Турицов застана пред чакащите го журналисти ирепортери на летище „София“ и даде оценката си за показаното ниво през последните две седмици.

„Не постигнахме резултатите, които очаквахме, но все пак това бяха приятелски срещи. Като цяло мисля, че проведохме добра подготовка. Пресъединих се по-късно, но аз лично се усещам добре физически“, заяви Турицов.

„Абсолютно готови сме за началото на новото първенство. Натоварванията по време на лагера бяха големи. Имаме достатъчно време да се подготвим както трябва“.

„Аз не съм работил толкова много със Саша Илич, защото се присъединих по-късно. За краткото време, в което бях там, мисля, че е много добър треньор и пасва на отбора. Това са контролни срещи. Бяхме в подготовка, бяхме изморени. Мисля, че първенството няма да има нищо общо с тези мачове“.

„Не сме коментирали нищо за евротурнирите. Има време за тях. Първо трябва да стартираме добре в шампионата“, отговори Турицов за предстоящите мачове с Македония Гьорче Петров.

Видяно 13 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.