Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Италианци поискаха Брадли Мазику

0
Брадли Мазику
Снимка: lap.bg

Един от отборите, които имат амбиции за промоция в италианската Серия „А“ – Кремонезе, е отправил оферта за футболиста на ЦСКА Брадли Мазику. Клубът е осъществил и директен контакт с конгоанския футболист през последните дни.

На този етап обаче италианците удрят на камък в опитите си да привлекат левия краен бранител, защото според информациите Мазику е получил и няколко примамливи предложения от Турция. Той иска да изчака края на сезона, когато контрактът му с ЦСКА изтича и може да подпише с друг тим като свободен агент.

Все пак Кремонозе може да направи още един опит да привлече Брадли Мазику до края на януарския трансферен прозорец, който затваря в понеделник. Стойчо Младенов не търси нов ляв бек на този етап, тъй като е убеден, че Мазику ще остане поне до лятото, а и Жеферсон Телес би се справил на този пост.

Видяно 14 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.