Иниеста: Шави ще успее и като треньор на Барса

0
Андрес Иниеста
Снимка: Twitter

Бившият полузащитник на Барселона Андрес Иниеста се изказа за назначаването на бившия си съотборник на „Камп Ноу“ Шави Ернандес за старши треньор на каталунския отбор.

„Шави е идеален избор за треньор на Барса, това е сигурно. Не само защото знае всичко за клуба, но и защото е готов за него. Това е най-важното нещо, не само заради това, което Шави представлява за клуба, но и защото той е треньор, който е готов за това предизвикателство“, каза Иниеста.

„Пожелавам му целия късмет на света и съм сигурен, че ще се справи добре, защото се е подготвил за този момент и с ентусиазъм приема предизвикателството. Надявам се, че обстоятелствата ще му позволят да успее и като треньор на любимия ни клуб. Пожелавам му всичко най-добро като треньор на Барса“, допълни Иниеста пред Фуентеалбила.

Превод: Nostrabet


Видяно 14 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.