Индианаполис разгроми Джетс за начало на 9-ти кръг в НФЛ

0
нфл карсън уенц
facebook.com/colts

Деветият кръг от редовния сезон в Националната футболна лига на САЩ по американски футбол започна с очакван разгром на Индианаполис Колтс над Ню Йорк Джетс. „Подковите“ спечелиха домакинството си на „самолетите“ с 45:30, като в средата на третата четвъртина „Инди“ водеше с 42:10.

Куотърбекът на Колтс Карсън Уенц подаде за 272 ярда (22/30) и три тъчдауна, като нито един негов пас не попадна в грешни ръце. Уенц добавии 13 ярда по земя. Титулярният рънингбек на домакините Джонатан Тейлър пробяга умопомрачитлените 172 ярда с топка в ръце и влезе на два пъти в ендзоната. Резервният рънингбек Найхейм Хайнс също добави 74 ярда на сметката си и един тъчдаун.

Джетс се възползваха от услугите на два куотърбека в този мач. Титулярът Джош Джонсън подаде за 317 ярда (27/41) и три тъчдауна, но и един негов пас отиде в ръцете на противников защитник. Резервата Майк Уайт подаде 95 ярда (7/11) и един тъчдаун. Играта по зема изобщо не вървеше за гостите, които записха едва 88 ярда за целия мач.

След този мач Индианаполис Колтс има актив от 4 победи и 5 загуби и се намира на втора позиция в южната дивизя на NFC. Ню Йорк Джетс пък имат два успеха и шест поражения и са предпоследни в източната дивизя на AFC.

Видяно 10 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.