Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Има дата за следващия бой на Антъни Джошуа

0
Антъни Джошуа
Снимка: Twitter

Британският боксьор Антъни Джошуа ще излезе отново на ринга на 17 декември в Лондон. Новината обяви неговият промоутър Еди Хърн.

Битката ще е на „Уембли Арина“, а името на съперника още не е обявено. Единственото, което Хърн разкри е, че ще бъде „противник от класа“.

Разкритието идва след провала на преговорите за бой между Тайсън Фюри и Ей Джей. Битката за Британия трябваше да се състои на 3 декември, но двете страни така и не се разбраха.

„Годподин Фюри категорично ни каза, че преговорите спират. Няма начин да се случи. Просто Фюри не искаше да се замесва в този бой. И ни го каза два пъти. Последният бе окончателен. Но в бъдеще може да видим, разбира се, даже 100%“.

„Ние обаче гледаме за място на следващия бой и дата. 17декември ни харесва. Опциите за място ги има, но „Уембли Арин“а ни харесва. Там се събират 10-11 хиляди. Ей Джей иска да излезе на ринга. Тренира усилено. 3 декември не беше добра дата. Искахме мача да е на 17 декември, Фюри отказа“, завърши Хърн.


Видяно 4 пъти

Автор

Иван Алексов

Иван Алексов

Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.