Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Илич: ЦСКА има сили да елиминира Сейнт Патрикс

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е оптимист, че отборът има сили и възможности да се класира за плейофите в Лига на конференциите. За да стане това факт, „червените“ трябва да елиминират Сейнт Патрикс. Реваншът от третия предварителен кръг е в четвъртък в Дъблин, след като ирландците спечелиха първата среща с 1:0 в София.

Загубата от Сейнт Патрикс бе много тежка за нас, но хубавото е, че още в четвъртък ще имаме възможност да се поправим. Надявам се, че ще ги елиминираме. Тази седмица работата с отбора беше много важна за нас – да възстановим някои футболисти и да се подготвим още по-добре за реванша, каза Илич.

Всяко нещо, което правим, го решаваме заедно – целият треньорски щаб, с медицинския екип и кондиционния треньор. Така че заедно взехме решението, че ни е нужна една седмица само работа с отбора, за да можем да се подготвим по най-добрия начин за реванша, заяви още Илич.

Най-важният урок след срещата е, че ако не влезем в мача по начина, по който искаме, после търпим определени последици. Това, което мога със сигурност да твърдя е, че имаме много по-голяма класа от показаното миналия четвъртък и че имаме потенциал да елиминираме Сейнт Патрикс. Трябва обаче да играем по много по-различен начин от това, което показахме миналата седмица. Тренираме статични положения – това е един изключително важен компонент в съвременния футбол. От друга страна Сейнт Патрикс се защитава страхотно и въпреки че имахме осем корнера, нямахме изстрел към вратата след нито един ъглов удар. Но и те имат някои определени недостатъци. Нашият начин на игра трябва да бъде доста по-различен – да ги накараме да сгрешат, за да вкараме гол, както те успяха в София”, допълни сръбският специалист.

Видяно 10 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.