Илиана Раева хвали грациите за среброто от Европейското

0
Илиана Раева

Снимка lap.bg

Шефът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева засипа с похвали девическия ни ансамбъл, който спечели среброто в многобоя в първия ден от Европейското първенство във Варна.

„Всички претенденти за медали допуснаха груби грешки, но аз съм доволна от момичетата ни, тъй като независимо че допуснаха малки грешки, играха с усмивка, уверени и смели бяха“, каза Раева.

„Състезателки и треньори положиха огромен труд, момичетата се откроиха и с композиции, и с игра, и със състав. Вяра Ваташка и Цветелина Найденов направиха блестяща селекция, направиха едни много силни композиции и щеше да бъде жалко и несправедливо, ако не бяхме медалисти. Всички ние, и от ръководството, и от треньорския щаб, и децата, знаехме, че ако играем силно, ще вземем медал“, каза още Илиана Раева.

Видяно 49 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.