Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Хубчевите номера са добре познати на футболна България

0
Петър Хубчев
Снимка: lap.bg

Петър Хубчев официално се раздели с Берое. Вече бившият старши треньор на старозагорци го направи „по лични причини“. Това беше спуснато като информация от клуба. По неофициална такава специалистът не е бил доволен от ниските финансови възможности.

Той обаче беше наясно с тежката ситуация, когато застана начело на Берое в началото на тази година. До момента няма забавяне на заплатите под Аязмото, нито пък на премиите за победа. Всички получават своите възнаграждения и единственото напрежение в тима беше вкарвано именно от него. През няколкот интервюта Петър с половин уста говореше за тежки проблеми и намекваше за невиждани безобразия.

Такива обаче няма. Да, Берое не разполага със звезден състав и не се бори за титлата. Берое обаче не заслужава старши треньорът на отбора да си тръгне „през задната врата“ и дори да не си вземе сбогом с футболистите. Самите те са били в шок, когато научили новината, че са без треньор от ръководството. В интерес на истината това далеч не е първият случая, в който Петър Хубчев си тръгна по подобен начин.

В българския футбол дори е пословичен с това. Така напусна националния отбор на България, макар да постигнахме отлични резултати под негово ръководство. По същия начин си тръгна и от Левски, а след това заведе дела за 800 хиляди лева. Разбира се, винаги тогава за проваление диалог имаше и ръководството на „сините“. Венцеслав Стефанов също алармира за подобни хубчевски действия и преди години в Славия.

Старши треньорът е възпитаник на немската школа, разписва договрите си и с такъв паспорт. Дискусионно е обаче дали в Германия биха ръкопляскали за постъпките му. Фактите обаче са красноречиви – след него отборите несъмнено ги чакат трудни дни.

Видяно 49 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.