Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Христо Запрянов: До дни Тодор Неделев ще стане и ще ходи

0
Христо Запрянов
Снимка: lap.bg

Заместник-изпълнителния директор на БФС Христо Запрянов определи като геройство това, че националите се събраха и изиграха мача с Грузия след тежкия инцидент, който претърпяха в Тбилиси. Той заяви, че резултатите на тима са незадоволителни, но в тази ситуация не са на преден план.

„Вчера следобед видях Тодор Неделев. Много сериозно упоен е, но е контактен. Чу се с майка си и с приятелката си. Тя ще пътува утре. Поели сме абсолютно всичко – пътуване, престой. Прогнозите са в следващите няколко дни да се пробва да стане и да ходи. Има няколко варианта да се прибере – хеликоптер, медицински самолет. Чакаме какво ще каже професорът“, зяави Запрянов.

„Това, което направиха футболистите вчера, е геройство. На всичките ръцете им бяха в стъкла и кръв. Самият факт, че играчите се стегнаха и изиграха този мач, е геройство. Всички очаквахме минимум 9 точки. Резултатите са незадоволителни. По принцип равенство с Грузия не е добър резултат, но футболът не беше на първи план в тази ситуация. Ще бъде взето решение от Изпълкома кой да бъде следващият селекционер. Това ще се случи на следващото заседание“, допълни Христо Запрянов.

Видяно 38 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.