Христо Стоичков бесен на Дембеле

0
Христо Стоичков
Снимка: Twitter

Легендарната бивша осмица на Барселона Христо Стоичков се изказа остро по адрес на Усман Дембеле. Французинът през последните няколко дни се превърна в горещата тема на „Камп Ноу“, след като отказа да подпише нов договор при предложените му условия и от клуба го призоваха да напусне веднага, защото няма да разчитат на него до края на сезона.

„Така и не разбра какво е Барса. Ако не искаш да бъдеш в Барселона, поне не петни емблемата. Свали фланелката и кажи: „господа, тръгвам си“. Много ти благодаря затова, че заблуждаваш хората, че знаеш как да играеш футбол. Казвам ти го, защото и аз съм играл на тази позиция. Господин Лапорта, отворете вратата и го пуснете да си ходи. Такива хора, които не усещат какво е чувството да защитаваш тези цветове, трябва да си тръгнат“, коментира Стоичков в телевизията, за която работи.

„Аплодирам Шави Ернандес, че не го включи в групата, защото тази съблекалня заслужава уважение. Със 121-годишната си история нашият клуб и нашата емблема заслужават уважение. Аз дойдох като чужденец, но знаех какво е Барселона. Кои са Кубала, Караско, Линекер, Бакеро, Салинас…Познавах историята“, каза още Христо Стоичков.

Видяно 15 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.