Христо Крушарски попиля Бербатов

0 коментара
Христо Крушарски
Снимка: lap.bg

За Христо Крушарски е известно, че казва винаги това, което мисли. Дори да не се харесва на някои. Шефът на Локомотив Пловдив не изневери на себе си и попиля всички, които се включват в битката за президент на БФС. Неговите остри думи са насочени основно срещу Димитър Бербатов.

Още не съм видял ясна програма за управление на футбола ни от новите кандидати. Къде се скриха те? Леят се някакви общи приказки и нищо по същество. Май обиколката на България, която някои правеха, им показа, че са далеч от истината, каза Христо Крушарски пред колегите от Мач Телеграф.

Както е известно, той подготви своя програма за управление на футболната централа и е все по-близо до това да се намеси в битката за шефския пост за президент на БФС.

Ако не са кандидатира лично, то се смята, че ще посочи друга силна фигура, която да събере по-голяма подкрепа от Димитър Бербатов.

Видяно 24 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.