Херо: Приятели очакват Левски да вземе титлата, аз ги приземявам

0
Димитър Димитров
Снимка: lap.bg

Димитър Димитров-Херо не очаква новото футболно първенство да бъде по-интересно, тъй като много отбори свалили нивото си. „Тези пък, които влязоха, няма да бъдат конкурентноспособни на водещите клубове. Очаквам група от пет-шест отбора, които да се открояват и те са ясни – Лудогорец, Левски, ЦСКА, Ботев (Пловдив), Черно море и оттам виждам една сериозна бездна. Очаквам ЦСКА 1948 да е по-добре и да се намеси в компанията на отборите, които изброих“, заяви Херо.

„Очакванията към Левски сега са огромни и привържениците му вече са в други измерения, което е нормално. Всички мислят, че Левски едва ли не ще бъде новият шампион. Мои приятели също смятат, че догодина Левски ще спечели титлата, но аз малко ги приземявам, като им казвам, че трябва да минат една-две години, за да се надгради и да се направи допълнителна селекция. Защото в момента като сравним потенциала с този на Лудогорец и предимството е за сегашния шампион“, допълни Херо, който призна, че никой не е разговарял с него да поеме националния отбор.


Видяно 20 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.