Хебър ще има нови шефове и нов треньор

0
Хебър
Снимка: lap.bg

Нови хора ще управляват завърналия се в елита Хебър. Отборът ще има и нов треньор, който ще смени Николай Митов. Новите шефове ще са представители на италианско-швейцарския консорциум, който държеше властта в Царско село.

Зад сделката стои родният агент Софрони Софрониев, който заедно с двама свои партньори ще поеме нещата в клуба от Пазарджик. Софрониев каза, че са си стиснали ръцете с кмета на града и очаква всичко да бъде обявено и подписано в близките дни. Той успокои феновете на Хебър, че отборът няма да се бори за оцеляване и целта му ще бъде да завърши минимум в „златната среда“ на класирането. 

Агентът уточни още, че ще доведат по-силни играчи от тези, които играха за Царско село напролет и ще имат по-сериозно име за треньор от Стефано Макопи. Пред колегите от ПловдивДерби той заяви още, че половината играчи в Хебър ще са българи.


Видяно 44 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.