Хари Кейн отговори на критиците

0
Хари Кейн
Twitter

Капитанът на Англия отговори на тези, които го критикуваха след първите два мача на Европейското. Хари Кейн не можа да се разпише при успеха с 1:0 над Хърватия и нулевото равенство с Шотландия, като във втория двубой бе сменен през второто полувреме.

Кейн смята, че е в добро физическо състояние, а относно смяната му, напомни, че селекционерът Гарет Саутгейт е в правото си да прави това, което смята, че е най-добро и ще помогне на отбора.

Хари Кейн каза, че в минали турнири се научили, че формата трябва да достигне върховия си момент в правилното време, и се надява, че това ще се случи по време на директните елиминации.

Нападателят уточни, че спекулациите за негов трансфер не му влияят по никакъв начин и той е отдаден изцяло на отбора. Относно кондицията, Кейн потвърди, че в първите две срещи на финалите на първенството на Стария континент се чувствал по същия начин, както и преди.


Видяно 75 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.