Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Хамрун е изпратил отговор до УЕФА на жалбата на Левски

0
Хамрун Спартанс
Lap.bg

Ръководството на малтийския Хамрун Спартанс, който отстрани столичния Левски с третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите, е изпратило до европейската футболна централа официален отговор на молбата на „сините“ за преиграване на двубоя.

Ден след като допусна срамно отпадане от Спартанс, от ръководството на Левски пратиха до УЕФА писмо, в което искат преиграване на мача заради неправомерното положение, в което се намира играч на гостите при изпълнението на центъра след изравнителния гол.

„Бихме искали да информираме нашите членове и привърженици, че клубът изпрати по-рано днес (б.р. – понеделник) официален отговор на жалба, изпратена до УЕФА от Левски София след гостуването ни на Виваком Арена в София, България миналия четвъртък“, гласи официалното съобщение, подписано от изпълнителния директор на клуба Марсел Боници.


Видяно 20 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.