BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Халф на „моряците“ е със счупена ръка

0
Васил Панайотов
Снимка: lap.bg

Основният халф на Черно море Васил Панайотов е със счупена ръка. Той получи травмата в края на двубоя с Ботев (Враца), спечелен с 5:0 и бе изнесен на носилка. След срещата треньорът на варненския тим Илиан Илиев обяви, че на този етап единственото сигурно нещо е, че ръката на Панайотов е счупена и изрази надежда, че бързо ще се възстанови. Именно Васко откри резултата при разгрома с топовен шут.

Контузията на Панайотов обаче ще го извади от състава за гостуването другия понеделник на родния му Левски. В тази среща варненци ще направят всичко възможно да не загубят, за да завършат трети след редовния сезон и да приемат Ботев (Пловдив) на „Тича“ в плейофите. „Моряците“ може да запазят третата позиция и при загуба, но тогава трябва да се надяват столичното Локо да не изгуби от „жълто-черните“ в Коматево.

Видяно 53 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.