Халф на Левски убеден, че ще бият Локо

0
Георги Миланов
Снимка: lap.bg

Халфът на Левски Георги Миланов смята, че са заиграли по-добре под ръководството на Станимир Стоилов и изрази убеденост, че още в следващия мач ще вземат първата си победа под ръководството на Мъри срещу Локомотив (София). Миланов призна още, че е ядосан, че не е получил покана за националния отбор.

„С идването на Стоилов нещата са доста по-добре в игрови план, всичко е професионално и вече се вижда стилът му – атакуващ футбол и висока преса. Той преподава, на мен ми беше една идея по-лесно, но на момчетата е трудно да се настроят и да изпълняват изискванията. Но сега вече имаме добра програма и се надявам да започнем да побеждаваме. Засега ги нямаме победите, но още в следващия мач ще бием“, заяви Миланов.

„Имам 43 мача за националния отбор и два гола. За последно ме повикаха в контрола с Беларус, беше точно преди пандемията. Ако сега ме поканят, ще се отзова. Ако кажа, че не съм ядосан, че не съм в националния отбор, ще излъжа. Всеки футболист иска да се развива и да играе на най-високо ниво. А националният отбор е именно такова ниво“, допълни халфът.

„През годините съм показал, че имам място в държавния тим, но сега няма какво да добавя повече. Имах разговор с Наско Сираков. Той, меко казано, също е учуден, че не съм национал. Но това е футболът. Сираков ми каза да работя и това е. В момента се старая и се радвам на футбола. Когато ме извикат, съм на линия. Националният отбор е кауза. Имам опит в чужбина и хубава визитка“, каза още Георги Миланов.

Видяно 31 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.