BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Халф благодари на Стойчо Младенов

0
Греъм Кери
Снимка: lap.bg

Халф на ЦСКА благодари на треньора на отбора, че му помогнал да покаже какво може на българските фенове. Греъм Кери направи признанието, след като получи наградата за Футболист №1 на деветия кръг в елитното ни първенство.

„Под ръководството на Стойчо Младенов успях да разгърна изцяло моя потенциал. Той повярва в мен на 100 процента и ми позволи да играя на позицията, на която се чувствам най-добре. Благодарение на това моята форма се подобри спрямо предния сезон. Работата ми е да създавам голови ситуации, без значение дали реализирам или асистирам. Но най-важното е ЦСКА да печели, тъй като е отбор, пред който има високи цели“, заяви Кери.

„ЦСКА започна сезона много добре. Доброто ни представяне се дължи на това, че всички са здрави и това дава сила на другите да се представят още по-добре. Чувствам се много уверен благодарение на старши треньора и неговия щаб. Те ми дават пълната свобода да покажа своята креативност на терена. Вижда се, че при този треньор всеки играе с удоволствие и има желание да се развива“, каза още Греъм Кери.

Видяно 47 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.