Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гьонов: За нас ще е чест Стоичков да бъде част от ЦСКА 1948

0
Христо Стоичков
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов покани индиректно световната мегазвезда Христо Стоичков в клуба. Той разкри още, че ръководството е отхвърлило оферти за Ивайло Чочев, Георги Русев и Даниел Наумов, а назначаването на Стойчо Младенов за оперативен директор е станало със съгласието на Любослав Пенев.

Какво точно ще изпълнява Стойчо Младенов в нашия клуб ли? Имаме необходимост от това да изграждаме структурата в клуба и да се работи още по-професионално. В западните европейски отбори имат много служители на ръководно и организационно ниво. Стойчо с големия му опит, искаме да го използваме да развиваме клуба и медийно, и организационно. Искаме да изградим по-добра работеща структура, каза Гьонов.

В България, когато се говори за един отбор, всичко се хвърля в първия отбор. Не се гледа на детско-юношеския футбол, маркетинг отдел и още хиляди звена, от които сме много далеч. Хубаво е, когато хора с опит идват при нас, които ще работят за благото на ЦСКА. Нашата идея е да обединяваме легендите и феновете, допълни Гьонов.

Любо Пенев знаеше за идването на Стойчо Младенов, разбира се. С негово съгласие се случи всичко. От доста време водихме преговори със Стойчо. Ще се радваме, ако повече хора свързани с идеята ЦСКА, работят в клуба. Нашите врати са широко отворени за всички. Христо Стоичков е най-добрият български футболист и за нас би било огромна чест да бъде в клуба под каквато и да било форма, каза още шефът.

Към Чочев, Русев и Дани Наумов има официални оферти, които към момента сме отказали. Трябва да градим отбор, който да постига цели в България и считаме, че икономически не ни устройва. Нямаме необходимост да продаваме играчи. Говорихме с Любо Пенев и той е на същото мнение – трябва да изградим силен отбор. Далеч по-висока трябва да бъде цената на тези момчета, когато заиграят за националния отбор. Надявам се, че ще успеем да се преборим за евротурнирите, а тогава и параметрите ще бъдат по-различни. Едната оферта е от Швейцария и е на стойност, за каквато скоро не е продаван български футболист, разкри Гьонов.

Към Чочев, Русев и Дани Наумов има официални оферти, които към момента сме отказали. Трябва да градим отбор, който да постига цели в България и считаме, че икономически не ни устройва. Нямаме необходимост да продаваме играчи. Говорихме с Любо Пенев и той е на същото мнение – трябва да изградим силен отбор. Далеч по-висока трябва да бъде цената на тези момчета, когато заиграят за националния отбор. Надявам се, че ще успеем да се преборим за евротурнирите, а тогава и параметрите ще бъдат по-различни. Едната оферта е от Швейцария и е на стойност, за каквато скоро не е продаван български футболист, каза Добрин Гьонов.

На всеки следващ наш мач има все повече хора. От „Армията“ са платили емблемата и задължения към стари футболисти на ЦСКА? А защо не се платиха задълженията, когато имаше истински ЦСКА, а насила беше умъртвен и фалиран. Тогава ЦСКА щеше да е много по-силен. Мисля да отида на стадион „Българска армия“ за мача в края на месеца. Нямаме база в момента, но имаме сключени договори с Царско село и Бистрица. Където и да отидем, се опитваме да облагородим базите. Убеден съм, че ще стане един ЦСКА. Въпросът е кога“, завърши Добрин Гьонов.


Видяно 21 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.