Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гришо: Раздялата с треньора ми беше неизбежна

0
Григор Димитров
Снимка: Twitter

Първата ракета на България Григор Димитров говори преди старта на Sofia Open. За последно българинът игра на турнира през 2017 година и го спечели.

Тенисистът сподели какво е продиктувало раздялата с треньора Данте Ботини и кога ще обяви нов специалист в щаба си. 

„Винаги съм искал да бъда по-добър, във всички сфери на живота, не само в тениса. Изисквам повече от себе си и от хората около мен. За да продължаваш напред, понякога трябва да направиш допълнителната крачка“, започна Гришо.

„За мен също не е лесно, през годините съм работил с много треньори. Някак си не можехме да имаме постоянство. От всеки треньор съм научил много неща. Не искам да си губя времето. Бях без треньор половин година, преди това, и пак имах добри резултати. Един треньор не може да ни научи наново как да играем тенис, всеки от нас знае как да играе, въпросът е подготовката. Трябав да сме сплотени, а може би с Данте имаше дистанция, която ни отне много и мисля, че беше въпрос на време да се разделим“. 

„Имам доста опит зад себе си, имам много мачове. Преди да стигнеш до четвъртфинал на Голям шлем беше успех, сега вече е по-различно. Всеки е с по-мощен удар, по- бърз. Така че не знам до колко треньор може да помогне. Искам да си дам малко време, да помисля. Ще потърся правилната посока, аз усещам, че имам още което моега да дам в себе си. Не искам да бързам да взимам решение само защото нямам треньор“, завърши Димитров. 

Видяно 20 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.