Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гришата и Стойчо се скараха жестоко

0
Гриша Ганчев
Колаж: lap.bg

Голям и шумен скандал между собственика на ЦСКА Гриша Ганчев и бившия вече треньор Стойчо Младенов е избухнал на стадион „Българска армия“. Това се твърди в скандален запис, който циркулира в социалните мрежи. Ва записа, че чува глас, който преразказва какво се е случило на „Армията“.

Автентичността на въпросния запис не е потвърдена, като според някои мнения гласът е на един от тарторите на Сектор „Г“.

Колегите от Sportal.bg разкриха какво се чува на записа:

„Тука вървя по лекари малко и много не съм чел. Е, сега слушах това последното, дето е на Касапа колонката, там за Ганчев дето говори. Сутринта значи ми иска телефона на Васко, дал съм го, искаше да се види с мен и Васко – ние да присъстваме де факто двамата на среща на… със Стойчо Младенов.

Васко беше далече, отидохме, от Офендърс пратиха едва ли не като техен представител Цецо Вивакома. Отидохме аз, Цецо Вивакома, хванах Кендев и той да слуша, и Ченцо. Де факто са Дани Ганчев, на стадиона – Дани Ганчев, Гриша Ганчев, Стойчо Младенов и ние четиримата.

И един час уникална разправия, която, аз го имам целия разговор на запис, записал съм го, никога няма да го пратя тука в тая група и никога няма да го пратя на никой от вас, някой може да дойде да го преслуша на моя телефон, и така. Уникално грозен скандал между Стойчо Младенов и Ганчев – и двамата си имат истини, и двамата си гледат от собствената камбанария, но накрая Гриша Ганчев си тръгна.

Каза, че няма да му даде цялата спортно-техническа власт, а ще му даде абсолютно цялата власт. Де факто пак почва с неговите заплахи, че си тръгва от ЦСКА, бла-бла и т.н. Вече не знам.

Аз като гледам всички хора са настроени срещу него, та спокойно може сега да станем да си го изгоним и това е, няма какво. И да фалира тоя отбор, и да се свършва тоя цирк, и това е, ако не се намери друг човек, какво да ви кажа.

Но имам час и десет-петнайсет минути запис, на който бях свидетел, не съм казал може една дума през цялото време. Уникално грозен скандал, вадиха си кирливи ризи един на друг, просто нямам думи. Кендев и Цецо Вивакома могат да потвърдят, че това, на което станахме свидетели, беше направо от-чай-ва-що.“


Видяно 30 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.