Гриша Ганчев подари джипове на медалистите в борба и карате

0
медалисти
Lap.bg

Олимпийските ни медалисти в спортовете борба и карате получиха луксозни автомобили. Тайбе Юсеин, Евелина Николова и Ивет Горанова вече са собственици на модерни возила, връчени от президента на БФ Борба Христо Маринов на церемония в „Литекс тауър“.

Наградите са изненада от доскорошния президент на ЦСКА Гриша Ганчев, който по-рано тази година се отдръпна и остави клуба на сина си.

На специална церемония присъстваха още личният треньор на Горанова – Ангел Ленков, и наставникът на боркините Петър Касабов.

„Пожелавам на Българската федерация по борба още по-големи успехи. Сега ми предстои Световно първенство, ще е по-трудно, но и аз се чувствам добре подготвена“, сподели най-добрата ни каратистка.

„Развълнувана съм от това внимание, което е в резултат на нашия труд“, сподели Тайбе Юсен. Евелина Николова също изрази радостта си от подаръка:

„На Световното в Осло отивам за по-добър медал от този на олимпиадата, отивам да взема златото. Да, няма да е лесно, сега по друг начин ще гледат на мен съперничките ми.“

медалисти коли

Видяно 32 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.