BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гриша Ганчев опроверга съмненията на феновете за продадения финал

1
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев категорично отрече той и мажоритарният собстеник на акциите на Левски Наско Сираков да са участвали в задкулисни игри в навечерето на финала за Купата на България. На 15-ти май „сините“ триумфираха във Вечното дерби с 1:0, а „червените“ привърженици останаха бесни на игрчите, които не отправиха един точне удар към вратата на „Сините“.

Това породи не малко съмнения у „червената“ общност, че техните „любимци“ са играли симулативно, а в подкрепа на тези твърдения бе впуснато и добре известния факт за старото приятелство между Наско Сираков и Гриша Ганчев.

„Знам ги двете лица, които пуснаха опорката, но явно са се объркали, че и аз съм като тях и мога да се продавам денонощно. С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си задник? С кое да ме купи и колко пари трябва да ми даде, че да му продам мача. Свързвало ме 30-годишно приятелство. Аз приятели нямам. Имам добри познати. Най-добрият ми приятел е кучето ми Пухчо.

„Второто нещо – отборът ни е в насипно състояние. Аз твърдя, че по-слаб отбор от нашия през пролетта няма. В цялата измислена Първа лига. Подписвам се с двете си ръце под това. Локо София с тяхната селекция трябваше да ни бият 4:1 на „Васил Левски“. Уникалната селекция на „царете“, които събрани от кол и въже, картотекираха седмица преди това. Не е за първи път ЦСКА да пада от същия противник (Левски). Сигурно няма и да е за последен. Да видим последните пет години тенденцията каква е. Аз като дойдох на „Армията“ тенденцията беше негативна, сега е силно положителна за ЦСКА. Надявам се така да продължи. В същото време играят се наредени мачове нонстоп. В Б група да не говоря. В А група последните кръгове такъв смях настъпи, че направо… Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че всичко не е на всяка цена. Ако можем по спортен път, по честния начин, без да купуваме цели отбори. Да си спечелим, ще си спечелим, като не можем, значи не можем“, заяви Ганчев.

Видяно 29 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Гледайте си вашата кочинка. Нашата къщичка си е добре ;) Купата какъв цвят беше?