Гриша Ганчев: Някой чиновник не си е свършил работата!

0
Гриша-Ганчев
снимка: Lap.bg

Оттеглилият се наскоро собственик на ЦСКА Гриша Ганчев направи едно от все по-редките си изявления пред медиите. Доскорошният финансов благодетел, който остави управлението на клуба в ръцете на сина си Данаил, коментира ситуацията с базите.

„Излели сме милиони в тези обекти и това може да се види от всеки!“.

„Въпросът защо някой чиновник не си е свършил работата и се опитва да си измие ръцете с нас, е отговор, който друг трябва да даде“, сподели бизнесменът.

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов също коментира темата с клубната база в Панчарево и стадиона „Българска армия“, която до болка вълнува феновете.

„Безумно е да се твърди, че ние сме длъжници, като се има в предвид, че за целия срок на договора, задължението на ЦСКА е да направи инвестиция от 400 хил.лв. за базата в Панчарево и 700 хил. лв. за стадион „Българска армия“. ЦСКА не само е преизпълнил многократно тази програма, но в същото време е изплащала и наеми на обектите, които клубът сам препостроява.“

„Когато отидохме на базата в Панчарево заварихме един „залесен“ терен и няколко полуразрушени постройки. Идете и вижте какво е сега…“, заяви адвокат Трендафилов.

Станислав Трендафилов

Видяно 15 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.