Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Григор: Усещах, че поставям поляка в неудобни ситуации

0
Григор
Снимка: Twitter

Григор Димитров изрази щастието и облекчението си от бляскавата победа над Хуберт Хуркач в почти тричасов равностоен дуел, който класира бъргарина на полуфинал в „Мастърс“-а на Монте Карло. След мача в интервюто си на корта Гришо направи и анализ на своето представяне.

„Не знам кое беше ключово за победата. Той много повиши нивото си в третия сет и знаех, че трябва да настъпвам по-напред на корта и да пласирам търпеливо топките. Очевидно това не е най-добрият вариант. При 5:5 се успокоих и си казах, че трябва да видим сега как ще се развие двубоя“, каза Гришо.

„И двамата бяхме добре физически, но аз чувствах, че имах малко предимство и се стремях да съм по-настоятелен и да го поставям под напрежение. Преди тайбрека не си казвах нещо специално, а просто, че трябва да пласирам топките в корта. Усещах, че го поставях в неудобни ситуации, като целият мач беше много равностоен“, допълни Димитров.

„Не мисля за това колко съм близо до най-доброто си ниво на клей, просто мисля мач за мач. Сезонът на клей не е толкова дълъг, но има много предизвикателства и аз просто работя върху представянето си. Ако загубя, ще съм разочарован, ако бях загубил днес – също, но нямаше да съм толкова суров към себе си, защото направих правилните неща. Благодаря много на хората, които ме подкрепят“, каза още Григор Димитров.


Видяно 27 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.